Regulament de organizare și desfășurare al evenimentului CUPA EDU, Ediţia 2017

Publicăm Regulament de organizare și desfășurare al evenimentului „CUPA EDU”, Ediţia 2017, precum și toate documentele oficiale ale evenimentului.

Regulament este elaborat în scopul bunei desfășurări a evenimentului „CUPA EDU”. Participarea la eveniment constituie o dovadă certă a cunoașterii și acceptării de către participanți a tuturor prevederilor regulamentului.

Toate capitolele şi anexele documentului formează împreună Regulamentul de organizare și desfășurare al evenimentului „CUPA EDU” , Ediţia 2017 iar participarea la eveniment presupune acceptarea integrală şi fără rezerve sau condiţionări a tuturor prevederilor acestuia.

Organizatorul are dreptul să aducă adăugiri, modificări sau completări prevederilor prezentului regulament fără o notificare prealabilă, acestea intrând în vigoare la data publicării acestora pe website-ul Organizatorului și / sau pe rețelele de socializare ale evenimentului. Prezentul regulament este valabil permanent, pe toata durata evenimentului „CUPA EDU” începând cu data publicării sale pe website-ul Organizatorului și / sau pe rețelele de socializare ale evenimentului.

01. REGULAMENT_CUPA_EDU

02. Formular_de_inscriere_CUPA_EDU

03. Declaratie_profesor_coordonator

04. Declaratie_participare_jucator_minor

05. Declaratie_participare_jucator_major

06. Acord_participare