Praxis CSR: descriere şi obiectiv

Proiectul Praxis CSR are drept obiectiv implicarea companiilor în viaţa comunităţilor din care fac parte, prin determinarea acestora să desfăşoare  acţiuni cu impact social de interes general.

În cadrul acestui proiect, Asociaţia PRAXIS EDU concepe, organizează şi implementează campanii de responsabilitate socială pentru partenerii săi.

Ce înseamnă responsabilitatea socială?

Responsabilitatea socială (în engleză – Corporate Social Responsibility sau CSR) se referă la răspunderea asumată de companii pentru impactul pe care îl au în societate.

În afara impactului moral pozitiv, CSR devine din ce în ce mai importantă pentru competitivitatea companiilor, putând aduce beneficii în cele ce privesc managementul riscurilor, eficientizării costurilor, accesul la capital, relaţiile cu clienţii, managementul resurselor umane şi capacităţii de inovare.

Vreau să derulez o campanie CSR, cum mă poate ajuta Asociaţia PRAXIS EDU ?

În măsura în care compania ta doreşte să deruleze o campanie CSR, Asociaţia PRAXIS EDU se ocupă atât de realizarea conceptului, cât şi de managementul organizatoric al acestuia şi promovarea sa.

De asemenea, asociaţia te poate ajuta să intri în contact cu alte organizaţii cu interese similare ca ale tale, oferindu-ţi astfel posibilitatea de a implica mai multe entităţi în proiectele tale.

În cazul în care te interesează acest proiect, contactează-ne la contact@praxis-edu.org şi îţi vom oferi bucuroşi mai multe informaţii.