Praxis CSR crește implicarea companiilor în proiecte de responsabilitate socială

Asociația PRAXIS EDU și-a propus încă de la început să determine companiile din România să se implice în viaţa comunităţilor din care fac parte. Acesta este obiectivul Proiectului Praxis CSR iar o metodă directă și cu rezultate palpabile este desfășurarea acţiunilor cu impact social de interes general, sau, pe scurt, campanii CSR. În cadrul acestui proiect Asociaţia PRAXIS EDU concepe, organizează şi implementează campanii CSR partenerii săi.

Având în vedere interesul unuia dintre partenerii noștri pentru educație, începând cu anul 2015 asociația a început derularea unei campanii CSR la Școala Gimnazială nr. 49 din București. Până în prezent 10 elevi au beneficiat de burse pentru examenele Cambridge English organizate de Centrul Cultural Britanic: Consiliul Britanic (British Council). Bursele au acoperit integral costurile de examinare și de pregătire pentru examene.

Considerăm că orice aport este important, iar implicarea durabilă a companiilor în comunitate are efecte benefice, fiecare demers fiind totodată un exemplu pentru alte organizații care nu sunt familiarizate cu acest tip de acțiuni.