Măsura „Bursele PRAXIS” în parteneriat cu British Council România

Anul 2016 debutează cu un nou parteneriat pentru Asociația PRAXIS EDU și cu adoptarea unei noi măsuri în cadrul Proiectului Praxis EDU: „Bursele PRAXIS”. Măsura are drept obiectiv facilitarea accesului elevilor la programe educaționale și urmează a fi implementată pe parcursul anilor 2016 – 2018.

În primul an, asociația va acorda burse ce vor acoperi integral costurile examenelor și materialelor pregătitoare pentru examenele Cambridge English ale beneficiarilor, urmând ca în anii 2017 și 2018, în funcție de partenerii interesați și fondurile atrase, măsura să se extindă și către alte arii de interes. Ca și până acum, Asociația PRAXIS EDU dorește să extindă acțiunea către cât mai multe regiuni ale țării, urmărind astfel realizarea unei rețele naționale, care să permită angrenarea unor resurse umane și materiale cât mai variate.

British Council România este organizaţia internaţională a Marii Britanii pentru relaţii culturale şi educaţionale, cu o prezenţă în România de peste 75 de ani, care organizează examenele Cambridge English pentru copii şi adolescenţi.