Kozmutza Flóra din Cluj-Napoca, se alătură Proiectului Praxis EDU

Şcoala Gimnazială Specială pentru Deficienţi de Auz Kozmutza Flóra se alătură Proiectului Praxis EDU şi devine primul partener din Transilvania al Asociaţiei PRAXIS EDU.

Unitatea de învăţământ este beneficiara măsurilor adoptate de asociaţie, fiind dotată cu calculatoare noi care vor fi utilizate în scopul realizării priorităţilor proiectului, respectiv Prioritatea 1: îmbunătăţirea accesului la internet şi resurse digitale, Prioritatea 2: actualizarea metodelor şi materialelor de predare, Prioritatea 3: prevenire şi combaterea abandonului şcolar, Prioritatea 4: stimularea incluziunii sociale şi implicare cetăţenească activă.

Ţinând cont de profilul unităţii de învăţământ, dotarea cu calculatoare joacă un rol important în conceperea şi derularea unor metode de predare şi a unor activităţi destinate elevilor cu nevoi speciale.

Școala Gimnazială Specială pentru Deficienți de Auz Kozmutza Flóra este o instituţie cu o tradiţie  de 125 de ani în educarea elevilor cu deficienţă de auz. Înfiinţată în anul 1888, instituţia a funcţionat aproape fără întrerupere până în prezent, în diferite locaţii ale oraşului.