Hotel Capital Plaza, sponsor principal al Asociaţiei PRAXIS EDU pentru al doilea an consecutiv

Pentru al doilea an consecutiv, Hotelul Capital Plaza din Bucureşti devine sponsorul principal al Asociaţiei PRAXIS EDU.

Ca o dovadă a recunoaşterii activităţii asociaţiei şi a rezultatelor obţinute în anul 2015, Hotelul Capital Plaza doreşte să sprijine măsurile deja începute, precum şi celelalte proiecte în curs de desfăşurare.

Deschis în 2009, în centrul Bucureştiului, Capital Plaza este un hotel dedicat până la detaliu confortului oaspeţilor săi. Cele 95 de camere, Restaurantul 1880,The Brassserie şi Cafeneaua Kubler se unesc într-o ofertă de excepţie atât pentru oamenii de afaceri cât şi pentru cei care doresc un spaţiu de relaxare de calitate. În acelaşi timp, hotelul îşi propune să trateze în mod original şi cu respect spaţiul istoric pe care este amplasat, fosta Bariera a Herastrăului, limita de nord a Bucureştiului de la sfârşitul secolului al 19 lea.

Atmosfera generală este profund impregnată cu semnele secolului în care trăim, contemporană, fără a ignora însă trecutul. Accentele altor vremuri, inspirat selectate şi reinterpretate se lasă descoperite de oaspeţi, conferind personalitate şi profunzime locului.