CUPA EDU, Ediția 2022

Cea mai tare competiție de baschet dintre licee revine cu a treia ediție! CUPA EDU 2022 adună la start selecționatele a nu mai puțin de 24 de licee din București și Voluntari!

Sponsorul principal ROMGAZ nu s-a dat în lături de la această provocare și cu ajutorul său CUPA EDU 2022 devine cea mai mare cupă organizată privat în București în ultimii 15 ani, cuprinzând de data aceasta atât licee de stat, cât și particulare!

Ca la fiecare ediţie Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti s-a implicat activ în promovarea prezentei competiţii în rândul liceelor participante, asigurând cadrul legal pentru desfășurarea acestei competiții unice în acest moment.

Partener tradițional CUPA EDU, Federaţia Română de Baschet și-a manifestat ca de obicei interesul pentru activitatea baschetalistică și pentru acest eveniment în special, venind alături de Organizator cu îndrumare în ceea ce promite să fie cea mai disputată competiție de mulți ani încoace.

Suntem de asemenea încântați să anunțăm că, în premieră, CUPA EDU are un partener media, la această ediție alăturânu-ni-se RADIO GUERRILLA, un radio pregătit pentru meciurile de gherila ce se vor desfăşura în nu mai puţin de 7 licee diferite din Bucureşti și Voluntari, înainte ca cele mai bune patru echipe să se înfrunte în etapele finale ce vor avea loc în cadrul Arenei ROMSILVA ŞTIINŢA din Bucureşti în zilele de 17 și 18 Decembrie 2022, începând cu ora 10:00.

C.S.U. ŞTIINŢA Bucureşti se alătură și de această dată competiției de baschet CUPA EDU, iar în calitate de partener oficial contribuie semnificativ la organizarea etapelor finale care vor fi susținute  în cadrul Arenei ROMSILVA ŞTIINŢA.

Asociația Municipală de Baschet București  este un alt partener tradițional CUPA EDU care asigură know-how-ul necesar realizării unui format competițional palpitant, care va menține un interes ridicat din partea echipelor participante și al suporterilor acestora.

CUPA EDU 2022 înseamnă și noi parteneriate: Federația Sportului Școlar și Universitar  se alătură competiției și contribuie la promovarea competiției, în conformitate cu scopul și obiectivele sale de organizare și funcționare.

Anul 2022 este un an al premierelor pentru competiția noastră, cu ocazia acestei ediții debutează şi competiţia de baschet între licee CUPA EDU 3×3 CHALLENGE, compeetiţie destinată anul acesta doar selecţionatelor feminine ale liceelor participante.

Liceele care au răspuns invitaţiilor transmise sunt următoarele:

„CUPA EDU, Ediția 2022” [5×5, băieţi]

Colegiul Tehnic „ANGHEL SALIGNY

Colegiul Național „CANTEMIR VODĂ

Colegiul Economic „COSTIN C. KIRIȚESCU

Colegiul Național „VICTOR BABEȘ

Colegiul Național Bilingv „GEORGE COȘBUC

Colegiul Național „IULIA HAŞDEU

Colegiul Național „I.L. CARAGIALE

Colegiul Național „SPIRU HARET

Colegiul Național „MIHAI VITEAZU

Colegiul Naţional de Informatică „TUDOR VIANU

Liceul Româno-Finlandez (LRFB)

Liceul Teoretic „TUDOR VLADIMIRESCU

Liceul Teoretic „DANTE ALIGHERI

Colegiul Naţional „GRIGORE MOISIL

Colegiul Naţional „GHEORGHE ŞINCAI

Liceul Teoretic „ALEXANDRU IOAN CUZA

American International School of Bucharest (AISB)

CAMBRIDGE SCHOOL OF BUCHAREST (CSB)

Liceul Teoretic „TRAIAN

Colegiul German „GOETHE

OLGA GUDYNN INT’L SCHOOL (OGIS)

INTERNATIONAL SCOOL OF BUCHAREST (ISB)

Colegiul NaționaL „OCTAV ONICESCU

AVENOR COLLEGE

 

„CUPA EDU 3×3 CHALLENGE” [3×3, fete]

Colegiul Național „VICTOR BABEȘ

Colegiul Naţional „SFÂNTUL SAVA

Colegiul Național „SPIRU HARET

Colegiul Național „MIHAI VITEAZU

Liceul Teoretic „TUDOR VLADIMIRESCU

Liceul Româno-Finlandez (LRFB)

Colegiul Tehnic „ANGHEL SALIGNY

Colegiul Naţional „GHEORGHE ȘINCAI

American International School of Bucharest (AISB)

Colegiul Economic „COSTIN C. KIRIȚESCU

CAMBRIDGE SCHOOL OF BUCHAREST (CSB)

Liceul Teoretic „TRAIAN

„CUPA EDU”, Ediția 2022  este un eveniment „DE DRAGUL JOCULUI”  al Asociației PRAXIS EDU, aceasta semnificând faptul că niciunul dintre membrii asociației nu are niciun fel de câștig în urma organizării acestuia, nici direct și nici indirect, nici personal și nici în favoarea vreunei terțe persoane (rudă, sau cunoscut) membrii asociației nu încasează salarii, prime, bonusuri, indemnizații și/sau nicio sumă cu niciun alt titlu, nu sunt cerute/primite/acceptate din partea furnizorilor niciun fel de beneficii, nici sub forma materială, nici sub forma de reduceri sau alte avantaje, tot efortul membrilor este depus voluntar și neremunerat/ nerecompensat, iar nicio cheltuială proprie efectuata în interesul evenimentului nu este acoperită/decontată (telefon, benzină, transport, protocol, etc,.). Toate sumele obținute din sponsorizări sunt folosite exclusiv pentru organizarea evenimentului, iar orice sumă suplimentară este folosită pentru organizarea edițiilor următoare.

Reveniţi pe această pagină pentru mai multe informaţii în curând!

REGULAMENT_CUPA_EDU_Editia_2022

Calendar_Competitie_CUPA_EDU_5x5

Politica_CSR_ROMGAZ

www.cupaedu.ro | www.praxis-edu.org | instagram | instagram 3×3 | facebook cupa edu | facebook praxis edu