CUPA EDU, Ediția 2018

Competiția de baschet „CUPA EDU” revine cu ediția 2018 și adună la start cele mai bune selecționate de baschet de liceu din București pentru al doilea an consecutiv!

În perioada 7 -9 decembrie, la Arena de Baschet din cadrul Federației Române de Baschet, colegiile „Aurel Vlaicu”, „Cantemir Vodă”, „Spiru Haret”  și „Anghel Saligny”  din București se vor confrunta pentru a ocupa locul I. Se anunță un turneu spectaculos, în care Colegiul Național „Aurel Vlaicu”  va căuta să-și apere trofeul de campioană în fața celorlalte echipe participante, care doresc revanșa.

Ca și anul trecut, evenimentul organizat de Asociația PRAXIS EDU urmărește atât  promovarea educației fizice și a sportului, cât și dezvoltarea conștiinței civice a tinerilor. Astfel, ulterior finalizării competiției, unitățile de învățământ vor participa la o serie de activități civice, finanțate de organizator.

Sponsorul principal al ediției 2018 este KAUFLAND ROMÂNIA, iar partenerii principali ai evenimentului sunt Federația Română de Baschet, Inspectoratul Școlar al Municipiului București, Direcția pentru Tineret și Sport a Municipiului București, Clubul Sportiv Universitar „ȘTIINȚA” București.

Alți sponsori și parteneri importanți includ AGROVET S.A., SPORTLIFE, MOLTEN ROMÂNIA, Asociația Municipală de Baschet București, Hotel Capital Plaza din București, Monteclaris Edu Center, publicația online DIN VESTIAR și Karin’s Kids Academy.

Urmăriți www.cupaedu.ro și www.facebook.com/cupaedu pentru mai multe detalii!

Descarcă_Regulament_de_organziare_și_desfășurare_al_evenimentului_CUPA_EDU_Ediția_2018